We could show that can be reduced with the help of TwinOxide (Chlorine Dioxide Solutions) E. coli bacteria within 15 minutes at 99.999%.
In the test, the test organisms were placed in 100 ml of DI water. A test of meat was not. However, it is believed that after spraying the meat (before dispatch) to infection with E. Coli bacteria is avoidable.
Contact: Paul van Camp, Twin oxides International BV
e-mail: info@twinoxide.com
home: www.twinoxide.com
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Wir konnten zeigen, dass mit Hilfe von TwinOxide ( Chlordioxid-Solutions) E.-Coli-Keime innerhalb von 15 Minuten um 99,999% reduziert werden können.
Im Test wurden die Testkeime in 100ml DI-Wasser eingebracht. Ein Test an Fleisch erfolgte nicht. Es wird jedoch vermutet, dass nach dem Einsprühen des Fleisches ( vor dem Versand) die Infektion mit E.Coli-Keimen vermeidbar ist.
Ansprechpartner: Paul van Camp; TwinOxide International B.V.
e-mail: info@twinoxide.com
home: www.twinoxide.com
http://www.foodproductiondaily.com/Safety-Regulation/Netherlands-blocks-E.coli-tainted-beef-from-Brazil
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http://www.foodproductiondaily.com/Safety-Regulation/Lab-M-launches-E.-coli-testing-tech?goback=%2Egde_1789841_member_272052836#%21
http://www.foodproductiondaily.com/Safety-Regulation/CFIA-investigates-possible-link-in-E.coli-outbreak
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